Aktiivista palautumista, toiminnallista kehonhuoltoa

Aktiivista palautumista, toiminnallista kehonhuoltoa

Firmamme vetää rullailun ja liikkuvuuden lisäksi kokonaisia valmennuksia, joilla kehon kunto optimoidaan vastaamaan nykyelämän haasteita. Tilaa ilmaiseksi viikon kotona tehtävä treeni, jolla pistät kehosi uudenlaiseen kesäkuntoon: vireäksi, liikkuvaksi sekä nopeasti palautuvaksi! Tämä Bootcamp ei ole rääkkiä, vaan intensiivinen jakso jolla keho palautetan sen luonnolliseen liikkuvaan, vireään ja toimivaan kuntoon!

Sisältää muun muassa uudet selkä- ja vatsalihasharjoitukset!

Lataa tästä!

d88cb509-78e4-43cc-90fc-efea77f1ba8a

 Treenin saat ladattua tästä!
Tykkää meistä Facebookissa niin saat paljon vinkkejä aktiiviseen palautumiseen ja toiminnalliseen kehonhuoltoon!

Vastaa

%d bloggaajaa tykkää tästä: